Webdesign

TriAxis beschikt over moderne software en hardware voor webdesign. Onze afdeling webdesign is van alle markten thuis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een geavanceerde website met Flash-techniek en multimedia-elementen, maar ook voor een eenvoudige, functionele en toch fraai vormgegeven homepage.

Wanneer u dat wenst, verzorgen wij naast het ontwikkelen en implementeren van de website, ook de registratie van een domeinnaam voor u. Eventueel met E-mail adressen. Met een gebruikersvriendelijke domeinnaam, vinden uw klanten snel en gemakkelijk uw website.

Het laten laten maken van een website is dan misschien een hele stap, het échte succes van uw bedrijf op internet hangt af van meer factoren. Zo zult u er onder andere voor moeten zorgen dat uw site up-to-date blijft. Bezoekers komen alleen terug wanneer uw site regelmatig iets nieuws te bieden heeft. Als u ervoor kiest om zelf de inhoud van uw website te beheren dan is een database-gestuurde website met content management mogelijk. Wij kunnen ook de wekelijkse of maandelijkse basis update van uw site verzorgen.

Mocht u interesse hebben in onze diensten dan maken we graag een passende offerte. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons!